Lash Perfect | Professional Eyelash Extensions Lash Perfect ¦ Professional Eyelash Extensions

Om Lash Perfect


Lash Perfect är ett brittiskt marknadsledande varumärke av semi-permanenta fransförlängningar med ett internationellt nätverk av distributörer.

Semi-permanenta ögonfransförlängningar är den snabbast växande salongsservicen i hela världen. Lash Perfect är ett märke som erbjuder högkvalitativa ögonfransförlängningsprodukter och utbildningar till konkurrenskraftiga priser. Med en omfattande support för terapeupter som utbildats hos Lash Perfect.

Fransarna görs tjockare och längre genom att fästa en individuell syntetisk frans på de naturliga ögonfransarna med ett högkvalitativt medicinskt lim, godkänt, med EU: s bestämmelser och är ISO-certifierad. Lash Perfect ögonfransar är mjuka och bekväma för kunden. Regelbundna återbesök ger nöjda och återkommande kunder.

Våra produkter, utbildningar och support är av första klass. Vi utökar ständigt och uppdaterar vårt utbud av salongs- och konsument produkter. Vi är övertygade om att med Lash Perfect kommer du att kunna erbjuda dina kunder produkter och en service av högsta kvalitet.

Lash Perfect ögonfransar är mycket bekväma att använda. När de appliceras professionellt skadar de inte den naturliga ögonfransen som kan ske med traditionella självhäftande lösögonfransar och flares.Lash Perfect ögonfransar kommer naturligtvis att bli mörkare än dina fransar eftersom de kommer att vara fylligare och mer synliga. Lash Perfect fransar, när de sköts med regelbundna återbesök, kan de sitta upp till 12 veckor. För att upprätthålla fylligheten och behålla sitt perfekta utseende, rekommenderar vi att de retuscheras var annan till var tredje vecka. Lash Perfect Ultimate lim är kompatibel med alla EU-förordningar och har kvalificerats med ett ISO-nummer. Lash Perfekt ögonfransar är endast för professionella och utbildade terapeuter. Proceduren är mycket bekväm och avkopplande. Lash Perfect ögonfransförlängning kan tas bort när som helst av en certifierad terapeut.

Lash Perfect semi permanent ögonfransförlängning ser ut och känns naturliga, kan användas för vardagligt bruk, samt inför speciella tillfällen. Så för vackrare ögonfransar, leta inte längre använd semi-permanent fransförlängning från Lash Perfect. Salonger, spa och mobila terapeupter rapporterar en överväldigande efterfrågan på denna spännande och mycket lönsamma professionella service.

Det finns bara ett namn för professionell utbildning i fransförlängning -
Lash Perfect.Vad är lash extensions?

Business

Treatment

Marketing Support

Technical Support

Contact Us Featured ProductHi Brow ProfessionalLa La ExpressBrow PerfectLash Perfect Lash Bar