Lash Perfect | Professional Eyelash Extensions Lash Perfect ¦ Professional Eyelash Extensions

Företaget


Lash Perfect är ett EU-registrerat varumärke som grundades av ledande branschfolk med stor erfarenhet och experter inom sitt område. Avtalat att ha högsta möjliga standard i kundvård, kvalitet och utbildning, Lash Perfect Team strävar ständigt efter att erbjuda bäst service i alla aspekter av ögonfransförlängningens verksamhetsområde. Med Certified utbildning, support och en utmärkt order- och leveransservice , uppfyller vi dina praktiska behov professionellt och snabbt. Vi erbjuder marknadsföringsmaterial, en nationell PR-kampanj och en "hitta salong" tjänst på hemsidan, är Lash Perfect också fokuserat på att dirigera kunder till ditt företag.


Lönsamhet


Lash Perfect ögonfransförlängning är en mycket lönsam skönhetsbehandling. Med låga produktkostnader och ettl minimigenomsnittspris mellan 800-1300 Kr för ett helt set fransar (ca. 90-120 minuters arbete) och mellan 450-700 för ett halvt set (ca. 45-60 minuter ) bra avkastning garanteras. Dessutom genomförs regelbundna återbesök som rekommenderas varannan till var 3:e vecka. Lash Perfect rekommenderar att du sätter dina egna priser baserat på din arbetstid, för att säkerställa regelbundna intäkter.

Lash Perfect har utvecklat en serie kundanpassade produkter för detaljhandeln, elegant förpackade och "must have" för kunden, produkter som innehåller Oil-free Mascara, Finishing Glaze och Eye Makeup Remover. Vårt detaljhandelnsortiment ökar vinstmarginaler och ger återkommande kunder. Regelbundna säsongs- och specialerbjudanden erbjuds under hela året, inklusive vanliga e-kampanjer för Lash Perfect kunder.


Contact Us

What are lash extensions?

Treatment

Marketing Support

Technical Support

Contact Us Featured ProductHi Brow ProfessionalLa La ExpressBrow PerfectLash Perfect Lash Bar